Reuzel

Reuzel grundades av Schorem som är en ”Old School men only barbershop” i hjärtat av arbetarklasstaden Rotterdam. De specialiserar sig på de klassiska klippningarna som har visat sig under årtionden – pompadours, flattops med mera. Reuzel-produkterna har en bra stadga och glans.

HIGH SHEEN POMADE

Vattenbaserad högglans-pomada med en subtil doft av cola. Sköljs lätt ur, men håller hår på plats.

35 g, 113 g och 340 g.

GREASE MEDIUM HOLD

En oljebaserad pomada med medium hold. Starkast blir den om du använder den i torrt hår. För lite mindre hold går den att applicera i handukstorkat hår. Gnugga pomadan i handflatorna för att värma/mjuka upp den och jobba sedan in den i ditt hår med händerna för att sedan kamma till din frisyr.

35 g, 113 g och 340 g

HEAVY HOLD GREASE

En oljebaserad pomada med heavy hold. Gnugga pomadan i handflatorna för att värma/mjuka upp den och jobba sedan in den i ditt hår men händer och fingrar för att sedan kamma eller borsta till din frisyr.

35 g, 113 g och 340 g.

STRONG HOLD HIGH SHEEN POMADE

Vattenbaserad högglans-pomada med en subtil doft av cola. Sköljs lätt ur, men håller hår på plats som en bra kammbar produkt.

35 g, 113 g och 340 g

DAILY SCHAMPOO

Ett koncentrerat shampoo som innehåller Bal, Trollhassel och Rosmarin. Passar alla hårtyper och kan användas frekvent. Tvättar rent, effektivt och återfuktar samtidigt som det ger en stimulerande och kylande effekt.

100 ML, 350 ml & 1000 ML

DAILY CONDITIONER

En lättvikts-conditioner som innehåller ingredienser som trollhassel och rosmarin. Kan användas dagligen och passar alla hårtyper. Håret känns återfuktat och ger en stimulerande samt kylande känsla i hårbotten efter användning. 

100 ML, 350 ml & 1000 ML

SCRUB SCHAMPOO

En unik sammansättning av Bal, Trollhassel, Rosmarin samt Nässla ger detta djuprengörande schampo en skön lödrande effekt, samtidigt som den ger hårbotten vård. Passar de som använder schampo mer sällan men samtidigt använder mycket stylingprodukter. Schampot tar bort stylingrester.

100 ML, 350 ml & 1000 ML

HAIR TONIC

En oljefri formula som håller håret på plats hela dagen. Till skillnad från tyngre produkter formulas så tynger inte Reuzel Hair Tonic ner håret. Återger en neutral glans och känsla. 

350ml

GROOMING TONIC

Ger en långvarig men naturlig känsla i håret. Passar bra till föning och alla värmeverktyg. Groomimg Tonic är ideal för de som vill uppnå volym och textur i håret.

350ml

AFTER SHAVE

Har en lätt doft av citrus och sandalwood. Den här aftershaven får din hud att kännas fräsch och mjuk. Doften är framtagen av Schorem Barbershop!

100ml

BEARD BALM

Med shea butter och arganolja är en produkt med lätt till mediumstadga. Beard balm har en manlig doft av trä. Tillverkad för att passa skägget men också huden för att den inte ska klia och bli torr. Beard balm ger en känsla av tjockare och fylligare skägg samtidigt som det återfuktar. 

35 g, 113 g och 340 g

BEARD FOAM

En leave-in skägg conditioner. Tillverkad för att passa skägget men också huden för att det inte ska klia, bli torr. Beard foam ger en känsla av tjockare och fylligare skägg samtidigt som det återfuktar. Enkel att applicera i skägg och mustasch för att kännas mjukt och friskt.

70ml